Избор на категория
Вашата количка

Testosterone Base - Flor Medico

Производител: Flor Medico
Съдържание: Тестостерон база - 1000 мг, 100 мг/мл
Предназначение: Най-бързата и най-мощната тестостеронова суспензия за бодибилдинг и културизъм в многодозов флакон за интрамускулни инжекции.

Тестостерон база (Test Oil base) на Flor Medico е най-мощният тестостерон за бърз и силен напредък. Testosterone suspension съдържа 100 мг тестостерон в 1 мл в маслен разтвор.

Този бърз тестостерон на Флор Медико е брутално суров, в най-силната форма на тестостерон.

Действие на Тестостероновата база

Тестостерон база е тестостерон суспензия, която действа много бързо и мощно. Този продукт ускорява и засилва мускулния растеж неимоверно и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности за изключително кратко време.

Резултати с Testosterone Base - Flor Medico

Резултата от тази водна суспензия за мускулно инжектиране, който може да очаквате от употреба на Тестостерон е бързо развитие и увеличаване на масата и силата, повишена физическа способност, активност и свръх възстановяване (ще усетите, че с много по-малко часове и по-бързо се наспивате и възстановявате)!

Но наред с хубавите неща може да очаквате и нежелани реакции, в резултат от умерената ароматизация на тестостерона. Ще забележите леко подпухнал вид, заради повишеното задържане на вода, повишено кръвно налягане (като резултат от подуването), и повишен риск за поява на гинекомастия.

Този мек и подпухнал външен вид, който обикновено е нежелателен за повечето потребители, а и риска от гинекомастия, може да бъде избегнат с използване на ароматазен инхибитор (например Аримидекс), за да забраните на ензима ароматаза да преобразува тестостерона в естроген. Така, мускулатурата ще остане твърда, без меката подпухналост.

По този начин, Тестостеронът може успешно да се използва за „втвърдяване“ или в цикъл за релеф. Някои хора предпочитат водната задръжка, понеже знаят, че тя предпазва и защитава съединителната тъкан от стресовото натоварване с големи тежести.

Дозиране, комбиниране и прием

Оптимални дози за приложение на Testosterone Suspension - Flor Medico, без сериозен риск за здравето Ви са по 100 мг през ден.

Този продукт може да бъде комбиниран с всички останали препарати на SH | Спортни храни, в зависимост от нуждите ви.

Ако например вие целите повече мускулна маса, най-бруталното действие, което може да извършите с организма си с известен риск разбира се, това е да приемате заедно с АНАПОЛОН / АНАДРОЛ.

Разбира се има и много други схеми за мускулна маса и наддаване на тегло. А ако например вие целите орелефяване, то една много успешна комбинация би била да приемате Станозолол на таблетки, заедно с тестостероновата база.

Странични действия от Тестостерон база

Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми.

Поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, тестостерон базата се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

Нежелани странични ефекти могат да настъпят в зависимост от чувствителността на всеки - индивидуално. Страничните ефекти както с другите анаболни стероиди, така и с Тестостерон, най-вече са свързани и зависят от дозата.

Ако злопупотребявате и прекалявате с дозите и продължителността на приема, напълно възможно е да Ви споходят подобни станични ефекти. Ако се приема умерено, тестостерона ще прояви само леки странични ефекти, като мазна кожа и евентуално акне.

Дали даден индивид ще развие някой от тези нежелани странични ефекти, използвайки Анаболно андрогенни стероиди е трудно да се предскаже, заради сложното взаимодействие между фактори като: вида на анаболния стероид, дозата, продължителността на използване, както и индивидуалните (генетични) разлики.

Достатъчно е да споменем, че има по-безопасни начини за повишаване нивата на тестостерона, без странични ефекти, макар и не толкова ефективни.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Testosterone Base (Suspension)
Не се предлага вече