Избор на категория
Вашата количка

Testosterone Mix 3000 mg

Производител: Flor Medico Laboratories (FML)

Съдържание: 3000 мг Тестостерон (4 естера) (300 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон

Предназначение: За мускулна маса, сила и обем, за интрамускулно приложение - мускулни инжекции

Тестостероновияj микс на Флор Медико представлява 10 мл многодозов флакон с четири тестостеронови естера за инжектиране.

Този продукт представлява мастноразтворим четирикомпонентен анаболен химикал, който е подобен на Sustanon, но с по-нова и уникална формула за мускулно приложение.

За разлика от другите анаболни химикали на пазара, Testosterone Mix - Flor Medico съдържа 300 мг Тестостерон в 1 мл.

Информация за Testosterone Mix - Flor Medico

Съдържанието е общо 3000 милиграма в 10 кубика флакон със съотношение 300 мг/мл, а съставките на продукта са:

  • Testosterone Propionate 50 mg/ml
  • Testosterone Phenylpropionate 50 mg/ml
  • Testosterone Cypionate 100 mg/ml
  • Testosterone Enanthate 100 mg/ml.

Testosterone Mix - Flor Medico Laboratories (FML) се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители.

Флаконът съдържа 300 мг тестостерон бленда в 1 мл. Този тестостеронов комплекс е предназначен за всички, които предпочитат качество и търсят висок клас анаболни стимулатори и спортни храни. Тестостерон Микс - Флор Медико е фаворизиран стероид и високо ценен в културизма и бодибилдинга, защото в сравнение с други тестостеронови препарати, предлага значителни предимства.

Препарата е уникална комбинация с нова формула от четири тестостеронови естера със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.

Действие на Тестостерона

Фармакокинтетичните свойства на Тестостерон микса имат две положителни страни за атлетите.

Първата е, че поради комбинираното действие и съотношение на съставките, Testosterone Mix - FML милиграм по милиграм показва по-добър ефект от тестостерон енантат, ципионат или пропионат самостоятелно.

Вторато е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно синхронизирано освобождаване.

Продукта действа незабавно и запазва ефективното си действие в тялото няколко седмици.

Заради пропионата продуктът започва действието си веднага на следващия ден след прием и остава активен до 3-4 седмици заради деканоата. Има изрaзен андрогенен ефект, свързан със много силно анаболно действие!

Поради тази причина е подходящ за повишаване на силата и мускулната маса.

След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и наддаване на тегло. А атлетите, които си инжектират този тестостерон, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както Тестовирон (Testosterone enanthate) или Testosterone C (Testosterone cypionate). Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Testosterone Mix!

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Testosterone Mix 3000 mg
Не се предлага вече