Избор на категория
Вашата количка

Тестостерону Пропионат (ФармаК – Украйна) – 50мг/мл

Тестостерону Пропионат (ФармаК – Украйна) – 50мг/мл
Тестостерону Пропионат (ФармаК – Украйна) – 50мг/мл
Тестостерону Пропионат (ФармаК – Украйна) – 50мг/мл
Не се предлага вече
Тестостерону Пропионат (ФармаК – Украйна) – 50мг/мл
25.00 лв.

  Testosterone Propionate (тестостерон пропионат) е най-често произвежданата инжекционна форма на основния мъжки андроген тестостерона.

  Добавеният естер пропионат забавя освобождаването на тестостерон от мястото на инжектиране за период от няколко дни. Следователно Testosterone Propionate (тестостерон пропионат) има сравнително по-бързо действие от другите тестостеронови естери като ципионат и енантат и изисква по-често инжектиране.

  Като инжекционен стероид той осигурява бърз и значителен прираст в мускулната маса и сила.

  В същото време превръщането му в естроген и дехидротестостерон, предполагат типичните за тестостерона странични ефекти. Много атлети считат, че propionate е най-мекия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф. Може да се каже, че препарата е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон/, т.к. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери.

  При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например. Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени и андрогени (протектори).

  Цикъл в комбинация с други анаболни стероиди: "Комба 2015

  Комбиниране на Тестостетрон пропионат

  Комбинацията със Серпафар, Clomid или Nolvadex и Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления.Както всички тестостеронови препарати и propionate, подтиска ендогенното производство на тестостерон. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Serpafar/Nolvadex e желателно, за да се избегне пост стероидния крах. Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100мг. всеки ден или през ден. Testosterone propionate обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с Winstrol, Primobolan или Anavar.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5