Избор на категория
Вашата количка

Тестостерон енантат (Norma Hellas) – гръцки тест. депо

Тестостерон енантат (Norma Hellas) – гръцки тест. депо
Тестостерон енантат (Norma Hellas) – гръцки тест. депо
Не се предлага вече
Тестостерон енантат (Norma Hellas) – гръцки тест. депо
5.00 лв.

Гръцки тестостерон депо/енантат на Норма Хелас е изпитан препарат, който действа безотказно на всеки спортист, който цели главно мускулна маса и сила.

Особено подходящ за мускулна маса и сила е гръцкия медикамент. Агресивността, акнето и други странични ефекти са изключени при нормални дози и време на прием.

Няколко държави предлагат този анаболен стероид, включително Гърция и Сърбия - там цената е с около 5 % по-висока. SH | Sportnihrani зарежда препаратите директно от производителя, затова вие имете възможността да поръчвате на най-добрата цена. Аптечен тестостерон депо, за изграждане на масивна мускулатура. Стимулатор, чиито дейстие е изключително ефективно! Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който често е използван от атлетите и прилича на останалите анаболни стимулатори. Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Независимо какво си мислите за Биoнабол, Анаполон и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон - е бил и остава препарат №1.

Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Както и да е Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо трябва да бъде поставян веднъж на 10 дни, за разлика от Testosterone Cypionate, който се поставя веднъж седмично. Ефективната доза от Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо е в порядъка 1 - 3 мл на 10 дни.

Това е така защото Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) има период на полуживот около седмица. Решаващо преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) е че той има силно андрогенно и анаболно въздействие. Поради което всеки използващ препарата за кратко време има голям прираст на мускулна маса и значително повишава силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода.

Атлетите, които ползват гръцки тестостерон депо са тежки

Не е тайна за търсачките на богати мъже в нощни заведения жени, които се подмокрят при вида на наляти и изпомпани с мускулна тъкан татуирани или без рисунки мъжаги, излъчващи тестостерон. Употребилите тестостерон депо Галеника са тежки на килограми хора, които се възхищават сами на себе си. Подходящи обувки в спорта за тях са Асикс Патриот - Asics Patriot от SH | Sportnihrani. Тези спортни обувки са за всекидневна употреба, както и предназначени за бягане и вдигане на щанги във фитнес салона.

Комбиниране на гръцки тестостерон депо

Този продукт е подходящ за комбинация с абсолютно всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулна маса в основен период.

Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на този препарат. Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо същото е ценен и в спортове при които качества като груба сила, агресивност се смята за желателни. Дан Дъчейн в своята книга „Справочник на стероидите-2” препоръчва дозите да достигат 2000-4000 мг седмично. Това съвсем не необичайно такива дози прилагат предимно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг. За бодибилдерите задържането на вода свързано с приема на Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо е двуяко. Вярно е че бързо стават масивни и силнии, но след няколко седмици огледалото показва една напълно гладка, водниста и подпухнала мускулатура, която изглежда като напомпана с въздух до тези размери и колкото и да се напрягате нищо не става.

Който не вярва нека се постарае да види елитните състезатели по време на техния основен период когато употребяват неимоверни количества Тестостерон eнантат. Хубавото е, че когато употребявате Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо изпитвате напомпване в краката дори и от изкачването на стълбите до вашето жилище. Приемат на Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо помага при болки в ставите и гърба дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.

Въпреки плюсовете на препарат начинаещите не трябва да го използват. Те би трябвало да стоят настрани от всички естери на тестостерона. Всеки които до сега не употребявал стероиди трябва да отложи употреба на тестостерониви препарати до момента в който другите „леки стероиди” вече не действат. За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Анаполон, Бионабол, Дека- дураболин и Параболан. Примерен прием - 100 мг Анаполон дневно, 200 мг Дека-дураболин и 500 мг Testosterone Enanthate. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг Бионабол. Принципно Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре почти с всички стероиди (съществува синергизъм ).

Жените са естествен стимулатор на тестостерона в мъжкия организъм

Жените стимулират производството на тестостерон

Жените във фитнес залите стимулират по естествен начин тестостерона в организма на мъжа. Доказан факт е, че при наличието на жени във фитнес залата, агресията и мъжеството се увеличават. Както може би знаете, тестостеронът е мъжки хормон, отговорен за развитието на мъжките полови органи и възпроизвеждането, а в допълнение също насърчава мъжките характеристики, като например дълбокият глас, окосмяването по лицето, повишена мускулна маса, агресивност, увереност , и разбира се усилено полово влечение. Тестисите при мъжете произвеждат този хормон в големи количества, докато яйчниците при жените го произвеждат в много малки количества.

Ниските нива на този хормон създават метаболитни проблеми, които са с непосредствени и дългосрочни последици за страдащият от неговият дефицит.

Последиците от ниските нива на тестостеронът.

Ясно е, че ниските нива на тестостерон могат да доведат мъжете на първо място до загуба на желанието за секс. Също така нивата на енергия ще спаднат, както и мускулната маса и сила.

Още информация

Ако се занимавате активно със фитнес и имате проблеми с ниски нива на тестостерон, скоро ще забележите, че покачването на мускулна маса се превръща в много трудна задача за вас. Най-важното може би, загубата на мазнини, също ще бъде по-трудно изпълнимо отколкото преди.

Ако страдате от ниски нива на вашият тестостерон , настроението ви може да падне значително и вероятно ще се чувствате депресирани. В допълнение ето още някои отрицателни последствия от ниските нива на тестостерон:

- Повишена инсулинова резистентност (което прави трудно намаляването на мазнините в тялото, като нивото на инсулин ще се увеличи в тялото, а това се дължи на факта, че клетките не приемат и не усвояват инсулинът ефективно).

- Постоянна умора и намаляване на желанието за живот (апатичност, отпадналост, загуба на желание за всичко).

- Депресия, лошо настроение и агресивно поведение (нещо, което погрешно е смятано за признак на високи нива на тестостерон в продължение на години).

- Намаляване на умствените способности и дори заболяване от болестта на Алцхаймер.

Спадане на нивото на тестостерона с възрастта.

На каква възраст се случва този спад? В кой момент започва този спад в нивата, все още не е напълно установено от експертите, но новите изследвания показват, че той може да започне още към 25-30 годишна възраст. Най-често специалистите съветват, че ако вашето сексуално желание е намалено , тогава трябва да си проверите нивата на тестостерон във вашето тяло, защото това е най-честият симптом на нисък тестостерон. Едно просто изследнане на кръвта ще ви покаже какви са нивата ви на тестостерон. Просто трябва да отидете при своят лекар и да поискате да ви направят такова изследване на кръвта.

Какви са нормалните стойности и нива на тестостерон?

Нормалните стойности на нивата на тестостерон при мъжете:

- Нормални граници на общ тестостерон при мъжете са между 300 - 1200 нанограма на децилитър (нг / дл).

- Нормалните стойности за свободен тестостерон (действителното количество активен тестостерон, който тялото ви може да използва) са: 8.7 - 25 пикограма на милилитър (ПГ / мл).

Нормалните стойности на нивата на тестостерона при жените:

- Нормални граници на общ тестостерон за жените са между 15-70 нанограма на децилитър (нг / дл).

- Нормалните стойности за свободен тестостерон (действителното количество активен тестостерон, който тялото може да използва) са: 0,5 - 5 пикограма на милилитър (ПГ / мл).

Колкото по-близо е нивото до по-високата граница, и при двете стойносги, толкова по-добре е за даденият човек.

Какво да направите, ако вашият тест показва ниски нива на тестостерон?

Ако имате ниски нива на тестостерон в резултатите от теста, първо се опитайте да използвате някои природнистимулатори на тестостерона, за да видите дали те могат да ви помогнат да възстановите нормалните си нива. Стимулаторите на тестостерона се използват за увеличаване на естествената способност на организма да отделя тестостерон в тялото.

Трибулус(Бабини зъби, Tribulus Terrestris, Трибулус Терестрис)

Това е билка, която не само спомага за увеличаване на тестостерона в тялото, но също така помага при импотентност. Трибулус съдържа активна съставка на която главно се дължи стероидният ефект, наречена протодиосцин, който е стероиден сапунин имащ ефект на силен афродизиак .Билката стимулира и увеличава нивата на тесгостерон в тялото индириктно, чрез увеличаването на количеството произведен Лутеинизиращ хормон(ЛХ), а ЛХ стимулира тестисите да произвеждат повече тестостерон.

ZMA(цинк + магнезий + B6, ЗМА)

Това е добавка/съединение, което съдържа цинк, витамин В6 и аспартат магнезий. Тази добавка също е известна със подобряване на качеството на съня заедно със увеличаване на тестостерона , което води до по-добро възстановяване на мускулите. Много от използващите ZMA , особено активно занимаващите се със фитнес и спорт, изпитват значително увеличение на силата и издръжливостта. Тъй като е направена изцяло от естествени минерали, добавката е безопасна за хората. Подходяща е за приемане при активна физическа дейност, поради изчерпването на тези минерали, по време на интензивна тренировка например.

Цинк

Цинкът е основна минерална добавка, която ефективно увеличава нивата на тестостерона, особено при мъжете, които са с недостиг на този хормон. Неговата основна роля е да помогне за превръщането на свободният холестерол в тестостерон.

Сминдух (Чемен, Trigonella foenum-graecum)

Сминдухът спомага за увеличаване на тестостерона в допълнение и към други ползи за здравето. Билката също повишава либидото и освобождаването на инсулин. Едно друго действие на растението е, че увеличава апетита. Сминдухът се използва и като част от известната в България подправка "Шарена сол".

Овесът (Avena sativa)

Овесът и екстракт от него съдържа тестостероно стимулиращо активно съединение, наречено авенакозиди, което се намира в големи количества в екстракта, но не и в овесената каша.

Дългият Джак, Тонгкат (Eurycoma longifolia, Tongkat Ali)

Дългият Джак, известен също и като Тонгкат е екстракт направен от дървесен корен. Той повишава нивата на тестостерон, заедно с енергията и повишава либидото. Това е чист екстракт и трябва да го приемате в този вид, а не целият корен под формата на прах, тъй като прахообразната форма не е толкова ефективна. Също няма да е толкова ефективен, ако се приема с големи количества алкохол или, ако го вземате твърде често.

Стимулиране на тестостерона без изкуствени добавки.Ако търсите начин за увеличаване на нивата на тестостерон, без изкуствени добавки, много хранителни продукти имат също способността да ви помогнат в това. Използвайте храни, които съдържат цинк, витамин B-6, витамин Е и бромелаин. Няколко храни, които съдържат тези елементи и ще ви помогнат за увеличаване на тестостерона са тиквени семки, стриди, лициум, корен от мака, банани, авокадо и аспержи.

Още информация

Ако използвате тези тестостеронни стимулатори, във комбинация с намаляване на стреса, подходяща програма за бодибилдинг/фитнес, здравословен начин на живот и с достатъчна почивка и сън (за предпочитане 8 часа сън всяка нощ) за период от 12-16 седмици и това не доведе до увеличаване и нормализиране на нивото ви на тестостерон, тогава ще трябва да посетите добре квалифициран ендокринолог, за да видите каква е причината за вашите ниски нива на тестостерон , като в тежки случаи понякога може да се налага прилагането на хормоно-заместителна терапия (ХЗТ).

Проблем при употребата на Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо е, че той има свойството силно да ароматизира в естроген. В резултат на което организмът натрупва излишни мазнини, често се наблюдава и гинекомастия. Макар че това е строго индивидуално и е в зависимост от предразположеността на индивида употребяващ препарата. Има атлети които даже и при дози надвишаващи 1000 мг дневно не страдат от феминизация, натрупване на мастна тъкан и задържат незначителни количества вода. Докато при още от първата ампула получават болка в зърната на гърдите. За това те трябва да приемат допълнително Нолвадекс и Провирон.

Тестостерон eнантат стимулира процесите на възстановяване в организма. Поради това той добре повлиява жизнения тонус, предоставя допълнителна енергия и ускорява фазата на компенсация. При употребата му атлетите си позволяват да тренират и 6 пъти седмично някой дори правят и двуразови тренировки и въпреки това се чувстват възстановени и силни. Атлети употребяващи Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо разказват за удивително изпомпване по време на тренировката.

Дозировка

Общо приета доза Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо много се различава говори се от 250 мг седмично до 2000 мг дневно. Разумната доза все пак е между 250 -1000 мг седмично. Дози над 500 мг е по добре да бъдат разделени на два приема седмично. Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо оказва силно влияние върху Хипоталамуса. Дейноста на хипофизата в резултат на наличната обратна връзка се намалява което води до намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва hCG. Инжекциите от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни ( общо 3 инжекции) това спомага за намаляване на проблема с подтискането на ендогеното производство.

Допълнителен прием

Приемът на hCG, Хломид и Нолвадекс е обичаен в края на циклите с тестостерон. Ползването на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават ендогените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избягнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира Растежен хормон. Друг вариант е прехода към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо много хора могат да станат силни и големи, но мнозина от тях не успяват да съхранят резултатите.

Странични ефекти

Страничните ефекти от употребата на препарата са характерни за всички силни андрогени. Задържане на вода, високо кръвно налягане в резултат на това, акне, особено забележимо в областта на гърба, раменете и ръцете. Тези странични ефекти са характерни при продължителна употреба, но при преустановяване на употребата сравнително бързо изчезват. Проявите на феминизация и особено на гинекомастия се блокират с приемана антиестрогени. В началото на приема се забелязва сексуална хиперстимулация с чести ерекции.

При млади атлети се наблюдава вириализация, преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване. Наблюдават се и други обичайни странични ефекти: атрофия на тестисите, снижение на сперматогенезата и повишаване на агресивността. Важно е да насочите своята агресивност в тренировките, а не към околните. За съжаление това не се удава на много от атлети приемащи Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо . Обикновено до това асоциално поведение водят по-високите дози. Възниква така наречения „Супермен синдром”.

Макар че Тестостерон eнантат се разрушава в черния дроб това химическо вещество при разумни дози е много по-слабо хепатотоксично от 17- алфа-алкилираните орални стероиди. Жените определено трябва да избягват употребата на Testosterone Enanthate (Norma Hellas) - гръцки тестостерон депо . Ако все пак прибягнат до употребата на този препарат спортните медици препоръчват максимален прием от 250 мг на 7-10 дена. За спортисти подлежащи на допинг- контрол може би ще интересна констатацията на Дан Дъчейн, че употреба до 300 мг седмично не води до превишаване съотношението 6:1 тестостерон / епитестостерон.

Още информация

Често на много фитнес продукти, животински и билкови екстракти се приписва като положителен ефект увеличаването на нивата на хормона тестостерон. Знаем ли какво представлява този хормон и как ни помага в спорта?

Мъжкият хормон тестостерон се синтезира и от двата пола, но въпреки това се различава по своята концентрация и въздействие.

При мъжете той се отделя от тестисите, а при жените от яйчниците и надбъбречните жлези.

Нивата му при мъжете се променят главно с възрастта, като се отбелязва постоянно покачване до 25-годишна възраст и след това постепенно и естествено отделеното количество намалява.

Функции и въздействие на тестостерона:
 • подпомага растежа на костите;
 • намалява нивата на холестерина;
 • увеличава синтеза на протеини (стимулира анаболните процеси);
 • при мъжа съдейства за оформянето на вторичните полови белези;
 • регулира производството на сперматозоиди;
 • засилва сексуалното желание;
 • стимулира агресивно поведение;
 • чувтвителността към болка намалява;
 • стимулира мастните жлези по кожата;
 • може да доведе до загуба на окосмяване по главата;
 • стимулира отделянето на феромони;
 • контролира пространственото мислене. Доказано е, че жени със сравнително ниски серумни нива на тестостерона срещат трудности да паркират колата си.

Кората на централния мозък стимулира тестостероновата секреция, когато сме щастливи или възбудени, т.е. когато организмът се нуждае от нея.

Когато обаче сме напрегнати или сърдити, скоростта на производството му бързо намалява.

Регулацията на тестостероновия синтез изглежда приблизително така: хипоталамусът стимулира хипофизата, която от своя страна активира Лайдиговите клетки (около 500 млн.), намиращи се в тестисите.

В момента, в който тестостеронът се отдели от тестисите, той се свързва с транспортната система в кръвта, наречена секс-хормон, свързващ глобулин (белтък), за по-кратко СХСГ.

Тази част от тестостерона (90 процента), свързана със СХСГ, е неактивна.

Но останалите 10 процента свободен тестостерон упражняват биологичния си ефект - те се свързват със съответните рецептори в клетките и активират определени клетъчни реакции в ядрото.

При здрави хора нивата на хормона са следните:

 • Тестостерон: 10,4 - 41,6 nmol/l (300-1200 ng/dl) при мъжете;
 • Тестостерон: 0,7 - 2,6 nmol/l (20-75 ng/dl) при жените;
 • Свободен тестостерон: 52 - 156 pmol/l (15-45 pg/ml) при мъжете;
 • Свободен тестостерон: 3,5 - 10,4 nmol/l (1-3 pg/ml) при жените.

Положителният ефект на хормона върху растежа на мускулите е довел до използването му от много спортисти като допинг.

Това е нелегално и при неправилна и лекомислена употреба може да доведе до тежки последици върху организма.

Пречистването на хормона чрез химикали често води до прекалена концентрация в тези продукти, както и до присъствието на нежелани съставки.

Неприятни въздействия от високи нива на тестостерон

Като негативни последици от прекалено високите нива на хормона се наблюдава риск от образуване на тумори в бъбреците и черния дроб, нарушаване на сърдечния ритъм и други кардиологични проблеми.

Установена е и повишена склонност към образуване на опасни тромби в мозъка.

Високите дози могат да доведат и до заболявания на психиката, които често са дългосрочни и трудно лечими.

При дълготрайно внасяне на големи количества тестостерон се наблюдава и нарушаване на спермогенезата.

При жените като негативен страничен ефект се наблюдава увеличаване на окосмяването, придобиване на мъжки черти на лицето и нередовна менструация, дори липса на овулация.

Ниските нива на хормона също носят негативи като смущения в либидото, ниско самочуствие и често са съпътствани от липса на тонус и чувство за слабост.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани