Избор на категория
Вашата количка

Testocaps - Flor Medico 30 перли

Testocaps - Flor Medico (30 перли от 20 мг) - SH | Спортни храни
Не се предлага вече
Testocaps - Flor Medico 30 перли
120.00 лв.

Производител: Flor Medico

Съдържание: Заместител на тестостерона при мъже с повредени или липсващи тестиси

Предназначение: Тестостерон ъндеканоат под гел-капсулова форма или перли представлява тестостеронов ъндеканоат и е орален анаболен андрогенен стероид.

Информация за Testocaps - Flor Medico

Може да бъде закупен от аптечната мрежа на Гърция, Турция и още няколко държави. Това е новото име на Virigen (вириген), Ъндесто (Undestor).

Тестостерон ъндеканоат е ефективен орален тестостерон, който се усвоява с храна и вода. Продукта не е токсичен за черния дроб, тъй като в синтезирането му отсъства 17-алфа метилова група. Това е един от предпочитаните препарати за хормонно възстановяваща терапия, защото е сигурен.

Единственият му главен недостатък е, че за да бъде ефективен, трябва да се приема в големи дози. За лечението на мъже, нуждаещи се от хормонно възстановяваща терапия, са необходими 40 мг от него, давани 2 – 4 пъти дневно.

Гел капсулите на Flor Medico - Testocaps Undecanoate се използват за лечение на мъже с повредени, зле функциониращи по наследство или липсващи тестиси, които имат крайно ниски нива на тестостерон.

Повредените или липсващи тестиси не могат да поддържат тестостеронно ниво.

Употреба на перлите тестостерон - Тестокапс Флор Медико

Нормалните мъже произвеждат +/- 7 мг тестостерон дневно.

„С цел заместване на тестостерона при мъже с повредени или липсващи тестиси Undecanoate се приема ежедневно от 20 – 80 мг, докато тестостерон енантат в дози от 250 до 500 мг се слага веднъж на две седмици.

Други два клинично възможни тестостеронни естера – тестостерон ципионат и тестостерон циклохексане карбоксилат, имат много сходни кинетични свойства, така че могат да бъдат използвани в същите дози.

В момента това е най-общата форма за лечение на мъже с подобни проблеми, но терапията не произвежда същите нива на тестостерон като при здрави мъже.

Пациентите се страхуват от тези колебания, заради въздействието на сексуалната им активност и емоционален статус. Новите тестостеронни препарати са разработени с цел да бъдат избегнати тези недостатъци. Тестостеронеовият естер – тестостерон-транс-4-н-бутилциклохексили-карбоксилат, с кодово име 20Аеt-1, е изпитан в лабораторни условия върху гризачи и след това върху кастрирани маймуни.

Когато единичната 40 мг доза бе инжектирана на кастрирани маймуни, тя повдига нивото на тестостерон в кръвта на до нормалното за 4 месеца.“

Погледнете също Небидо - Flor Medico

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Testocaps - Flor Medico
Не се предлага вече