Избор на категория
Вашата количка

Sustanon 2500 mg - FML

Производител: Flor Medico Laboratories

Съдържание: 2500 мг Тестостерон (4 естера) (250 mg/ml),
10 кубика многодозов флакон за инжектиране

Предназначение: За мускулна маса, сила и обем

Sustanon 250 Flor Medico е инжекционен анаболен андрогенен стероид, който съдържа четири различни естера с тестостеронова субстнанция.

Sustanon TN 250 е подходящ за състезатели от силов трибой и всички силови спортове, както за всички, които предпочитат безкомпромисно качество.

Информация за Sustanon 250 - FML

Сустанон 300 на американската фирма TN Pharma е позната комбинация от четири тестостерон естера - за бързо освобождаване и за продължително действие, със старата добре позната формула от 90-те години.

Флаконът съдържа 250 мг тестостерон микс от четири естера в 1 мл. Блендата осигурява бързо действие, веднага след инжектиране и тестостеронът продължава да действа до 4 седмици.

Този Сустанон е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти.

Действие на Sustanon 250 - Flor Medico

Sustanon е добре познат на силовите атлети и културисти, които винаги го използват в цикъл за мускулна маса, обем и сила. Съставът и новата, уникална формула на Сустанон 300 имат силен анаболно-андрогенен ефект.

Сустанонът на Flor Medico - Sustanon 250 започва да действа от момента на инжектиране до 3-4 седмици след това като пиковият момент на насищане на клетъчните рецептори е около втората седмица.

Този тестостерон микс силно повишава синтеза на протеини, увеличава мускулната маса и силата, регулира производството на сперматозоиди, засилва сексуалното желание, повишава агресията, чувствителността към болка намалява, стимулира мастните жлези в кожата и стимулира отделянето на сексуален феромон.

Представителите на силния пол и всяка трета жена не различават миризмата на сексуалните феромони. Но повечето от хомосапиенсите добре усещат, когато си на тестостерон! Каква точно информация носи той за жените - все още остава загадка.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  475.00 лв. 680.00 лв.
   290.00 лв. 354.00 лв.
    190.00 лв.

    Последно разгледани

    Sustanon 250 - FML
    Не се предлага вече