Избор на категория
Вашата количка

Stanox (Stanozolol) 100 таблетки от 10 мг

Активна съставка на продукта: Stanozolol

Производител: Flor Medico Laboratories (FML)

Съдържание: 100 таблетки по 10 мг за перорален прием

Орален 17-алфа алкилен Анаболен андрогенен стероид

Информация за Stanox - FML (Стромба)

Продукта е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот. Не ароматизира - няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

Употреба и резултати от Станокс - Флор Медико (Станозолол)

Приема на Stanozolol - Stanox FML до 30-40 мг дневно е достатъчен за удовлевторение на нуждите, тъй като има реален състав на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже.

Още информация за Stanox - Flor Medico Laboratories

Станозолол е много популярен сред ползващите стероиди. Той е много добре поносим и спокойно може да се ползва от мъже и жени. Също така се е доказал като много ефикасен за повишаване на спортните постижения.

Станокс (Станозолол) е многогодишен фаворит сред състезателите културисти и силовите атлети в периодите на изчистване или в предсъстезателни фази. Също така е предпочитан избор на стероид от много атлети, заради свойството му да дава сила и издръжливост, без добавяне на излишна маса.

Освен при спортните постижения, Stanox FML (Стромба) е имал и много успехи в модерната медицина. Успешно се е използва в борбата срещу загуба на тегло и за запазване на костната маса при остеопороза. Продукта също е показан при продължително кортикостероидно лечение при изгаряния, дори и за възстановяване от тежки костни фрактури.

През годините Винстрол остава част от лечението на повечето от тези състояния, както и доказано ефективен при лечение на ангиоедем (подобно на уртикария), а също и някои форми на рак на гърдата.

Станозололът остава одобрен от Агенцията по Храни и Лекарства в САЩ и за разлика от много други анаболни стероиди и продължава да се прилага в множество терапевтични лечения.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Stanox 100x10 mg
Не се предлага вече