Избор на категория
Вашата количка

Ретаболил (Нандролонов деканоат)

Ретаболил (Нандролонов деканоат от 50 мг) - SH | Спортни храни
Не се предлага вече
Ретаболил (Нандролонов деканоат)
39.00 лв.

  Производител: Gedeon Richter Pic.

  РЕТАБОЛИЛ е търговското име на продукти с активен състав Нандролон деканоат.

  Алтернативни продукти със същото вещество:

  Описание: Анаболен стероид с активна съставка нандролонов деканоат.

  РЕТАБОЛИЛ проявява силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.

  Retabolil® е показан за остеопороза поради андрогенен дефицит в хипогонадални мъже. Използването на този анаболен андрогенен стероид също повишава нарастването на мускулни клетки за съхранение на повече азот, отколкото за пресата, така че да се постигне положителен азотен баланс.

  Положителен азотен баланс е синоним на анаболизма и асимилира по-голямо количество протеини, отколкото обикновено. Резултатът е положителен азотен баланс, придружен ефектна протеинова среда. Още нформация Ретаболил е дълъгодействаща комбинация с деканоатов естер (нандролон деканоат), предоставяйки този препарат за бавно време на освобождаване (до три седмици).

  Chemical: нандролон Decanoate 50mg/мл
  Допълнителни имена: 19-нортестостерон деканоат
  Молекулярна формула: C28H44O3
  Молекулно тегло: 428,65.
  Процент Състав: С 78.46%, Н 10,35%, О 11.20%
  Точка на топене: т.т. 32-35 °

  лекарство по лекарско предписание.

  РЕТАБОЛИЛ Нандролон Decanoate BP 50 мг Етилолеат q.s.

  Описание за Нандролон Decanoate

  Нандролоновите инжекции са анаболен препарат. След инжектиране, нандролон деканоат се освобождава постепенно от мускулно депо и впоследствие се хидролизира в нандролон.

  Показания Като анаболен стероид

  Някои случаи на дисеминиран карцином на гърдата при жените. Остеопорозата поради андрогенен дефицит в хипогонадални мъже.

  Противопоказания на Ретаболил

  Не е предназначен за употреба при деца. Известна или подозирана простатен карцином и карцином на млечната жлеза при мъжа. Които не са предназначени за употреба при женски пациенти, различни от тези с дисеминиран карцином на гърдата. Противопоказно в нефроза или нефротичен фаза на нефрит, сърдечна и бъбречна недостатъчност, хиперкалциемия, отоци, жълтеница, чернодробни заболявания с нарушена билирубин екскреция, тестисите и чернодробна карцином. Дозировка и начин на употреба Ретаболил инжекция трябва да се прилага чрез дълбока интрамускулна инжекция. Доза за възрастни: 25 мг до 50 мг на всеки три седмици. Странични ефекти Вирилизация, който се появява в чувствителни жени като пресипналост, акне, hirustism и повишено либидо; в пубертета при момчета като повишена честота на ерекцията и фалически разширяване, и при момичетата, като увеличение на пубиса и клиторна хипертрофия. Дрезгав глас може да бъде първият симптом на вокална промяна, която може да завърши с дълготрайно, понякога необратими задълбочаване на глас.

  Други нежелани лекарствени реакции

  Олигоспермия и намалява еякулация обем. Потискане на яйчниците дейност, атрофия на гърдите и на ендометриума тъкан.

  Аменорея и инхибиране на сперматогенезата Вода и сол задържане

  Преждевременно затваряне на епифизите.

  Ако се появят признаци на вирилизация развиват, лечението трябва да се преустанови.

  Увеличение на задържане азот и скелетната тегло Оток Повишена кръвоснабдяване на кожата Ускореният растеж на костта Възрастните мъже могат да станат над стимулирани.

  Трябва да се наблюдават пациенти със следните условия: Латентна или изявена сърдечна недостатъчност, бъбречна дисфункция, хипертония, епилепсия или мигрена (или историята на тези условия), тъй като анаболни стероиди могат да предизвикат задържане на соли и течности

  Диабет, тъй като анаболни стероиди може да подобри глюкозния толеранс и намаляват необходимостта от инсулин или други антидиабетни лекарства

  Непълно растеж ръст, тъй като анаболни стероиди може да предизвика хиперкалциемия и хиперкалциурия при тези пациенти с Чернодробна дисфункция Лекарствени Ензим-индуциращи агенти на черния дроб могат да намалят ефектите на нандролон чрез засилване на неговите ефекти в черния дроб. Представяне 50 мг/мл, 1 мл ампула

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5

  Може да харесате още

  Последно разгледани

  Ретаболил – 50 mg
  Не се предлага вече