Избор на категория
Вашата количка

Reducta Slim - Flor Medico

Reducta Slim - Flor Medico (30 капсули)
Не се предлага вече
Reducta Slim - Flor Medico
80.00 лв.

Производител: Flor Medico

Съдържание: 30 капсули / 50 мг сибутрамин хидрохлорид

Предназначение: Редуктил е лекарство за лечение на затлъстяване.

Редуктил - Reducta Slim 50 mg Flor Medico

Медикамента намалява риска от заболявания свързани със затлъстяване и понижава процента на смъртност.

Редукта Слим (Информация за Сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

Reducta Slim - Flor Medico е нов продукт на българския пазар. Опаковката съдържа 30 капсули по 50 мг. По-силна и по-качествена от предишни аналози на лекарства със Сибутрамин.

Ефекти от медикамента Reducta Flor Medico

Резултата от медикамента се усеща след първите три-четири дни. Целия курс се препоръчва да е за период от 30 до 60 дни, а ако има необходимост от допълнително сваляне на килограми е препоръчително да се направи почивка също толкова, колкото е приемана.

Ефективното лечение на затлъстяването при хората значимо намалява риска от развитие на съпътстващите го в дългосрочен план заболявания и със сигурност понижава и процента на смъртността след години.

РЕДУКТА Флор Медико (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

Редуктила допринася за дозо-зависимо понижение на телесното тегло чрез двоен механизъм на действие - намалява хранителния прием и увеличава енергийния разход. Редукта се приема след лекарско предписание. Хора с високо кръвно и в напреднал стадии на възраст (над 65 години) не е желателно да консумират лекарството.

Ефективна е при всички, работи без странични ефекти. В първите няколко дни може да се усети изнервеност. При високи дози е възможно безсъние. ПРИЕМ Сутрин на гладно по една таблетка дневно - до два месеца.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Reducta Slim
Не се предлага вече