Избор на категория
Вашата количка

Primobolan Depot - Flor Medico

Производител: Flor Medico Laboratories (FML)

Съдържание: 10 мл флакон с 1000 мг метенолонов енантат (100 мг/мл Метенолон енантат)

Предназначение: Широкоизползван анаболен стероид.

Информация за Примоболан - Флор Медико

Този препарат е с възможно най-малко странични ефекти и на първо място по безвредност.

Ползва се както за мускулна маса, така и за релеф. Един от най-търсените анаболни стероиди на световния пазар за бодибилдинг. Primobolan Depot на Flor Medico е безопасен анаболен стероид, дори при употреба от неопитни състезатели и непрофесионалисти.

Търговското име на Bayer за същия продукт е Rimobolan®.

Съставът на Римаболана е същия като на Примоболана - Метенолон енантат, инжекционна субстанция в мастноразтворима среда за интрамускулно инжектиране в тялото.

Примоболан Депо - Флор Медико (FML) тепърва навлиза на пазара, но като разлика няма такава с оригиналния Римоболан. Двата продукта са съвършено идентични. Rimabolan идва от съседна Турция в опаковка с ампула 100 мг инжекционно депо Метенолон енантат/депо, докато този е в многодозов флакон за интрамускулни инжекции.

Продукта се ползва от спортисти и суетни джентълмени с високи възможности. Този инжекционен продукт по никакъв начин не нарушава здравето. С високи анаболни свойства, за видимо отражение върху физиката. Притежава незаменими качества в спорта.

Метенолон енантат - Primobolan Depot Flor Medico e мастноразтворим анаболен стероид, който причинява растеж на мускулите в комбинация с видим релеф!

Метенолон енантат (Rimobolan Bayer) е дехидротестостерон (DHT) базиран анаболен стероид.

Естера Methenolone се продава по-често в инжекционна форма. Взаимодейства с ензима ароматаза и не образува абсолютно никакъв естроген (женски полов хормон)!

Според медицински цитат, той се използва от хора, които са податливи на естрогенни странични ефекти, заради неговата безопасност при употреба. Инжекционната версия на Methenolone е с по-висока бионаличност. Енантат естера на Метенолон е с дълго действие! Заобикаляйки чернодробната разбивка на първото преминаване, той има по-висок процент на оцеляване в организма. Метенолон (Rimobolan) не е 17-алфа-алкилиран. Този негов плюс намалява стреса върху черния дроб и препарати като Силимарин (Карсил - бял трън, Silybum marianum) са излишни при употребата му. При дози от 200 мг седмично кръвното налягане не се променя! Повишава всички процеси за ефективност в спорта. Метенолон - Примоболан енантат (депо/depot) интрамускулно създава красота на излъчване от свойствата му, които трансформират тялото на спортиста по най-добрия и естествен начин.

Положителни точки на Primobolan Depot - Flor Medico

  • Изсушава и намалява мускулната маса, но качествено
  • Повишен апетит
  • Инжекционна форма с активна молекула, която е много повече, отколкото оралната

Негативни реакции на Примоболан Депо - Flor Medico

При екстремни дози е много вероятно да има вредни последици за бъбреците. Ние препоръчваме да ползвате този продукт в дози до 300 мг седмично.

Други нежелани странични ефекти включват тежест и задържане на електролит, хиперкалциемия, увеличаване на растежа на костите и теглото им. Появяват се, ако веществото на медикамента се вкара в тялото с количество над 2000 милиграма за седмица или наведнъж. Протекторите при приема на Primobolan (Метенолон енантат) са излишни.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Primobolan Depot (FML)
Не се предлага вече