Избор на категория
Вашата количка

Parabolan Hexahydrobenzylcarbonate

Производител: Flor Medico

Съдържание: 1000 мг Тренболон Хексахидробензилкарбонат
(100 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за интрамускулни инжекции

Предназначение: Повишава релефа и мускулната маса

Информация за продукта Parabolan Flor Medico

Parabolan на Flor Medico (Тренболон Хексахидробензилкарбонат) е произведен за пръв път от NEGMA във Франция и за известно време остава последния най-нов инжекционен анаболен андрогенен стероид за цял свят, със съдържание на изключително мощният тренболон!

Тази модифицирана версия на тренболон - Хексахидробензилкарбонат (Hexahydrobenzylcarbonate) e с изключителни качества, някои от които са: по-висока чистота на Тренболон, по-дълго действие и занижение на страничните ефекти от тренболон, някой най-чести от които са: повишена агресия и други Странични ефекти.

На черния пазар е рядко да бъде срещнат продукт с истински състав хексахидробензилкарбонат (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) / Parabolan. Flor Medico предлага този продукт с изцяло идентичен състав, изследвания и пълна документация.

Химична структура на тренболон хексахидробензилкарбонат

Масленият разтвор на известния Тренболон хекса в концентрация от 100 мг в 1 мг в 1 мл е един от най-функционалните анаболни стероиди, използвани от културистите днес и представлява флакон от 10 мл за мускулно приложение.

Параболан е многоцелеви препарат. Не ароматизира и не води до естрогенно натрупване. Този оригинален Параболан е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболи.

Описание на Parabolan - Тренболон хексахидробензилкарбонат

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate често би могъл да се сбърка с ветеринарния стероид Тренболон ацетат, който е популярен в САЩ през 1980 година.

Тренболон ацетат е много бързодействаща форма на това лекарство, за разлика от тренболон Хексахидробензилкарбонат, който е активен в продължение на повече от две седмици и е по-подходящия за хумана употреба.

Какво друго представлява Parabolan? Тренболон е много мощен андроген със силна анаболна активност. Подходящ е за бързо натрупване на мускулна маса и сила. Обикновено осигурява на пациента изключителни резултати в кратък период от време.

Анаболния ефект на този медикамент е често сравняван с популярните Тестостерон, Дианабол, Анаполон - с една разлика: Parabolan Flor Medico (Тренболон Хексахидробензилкарбонат не се конвертира в естроген!)

Това е наистина много уникално съединение, тъй като масовите анаболни лекарства почти винаги ароматизират или причиняват други проблеми свързани с естрогена.

Когато се ползват леки стероиди по отношение на естроген, са очаква обикновено много по-слаб растеж на мускулите, но не и с този изключителен Параболан.

Тук няма масто за притеснения относно естрогенни странични ефекти, както и не се забелязва задържане на вода, така че мускулната основа и наддаване, придобити по време на цикъла с Параболан ще бъде с ниски нива на мазнини, изградена качествено и за трайно време!

Гинекомастията също не е проблем, така че не би трябвало да има нужда от допълнителни антиестрогени, ако тренболона е единствения стероид, който се ползва в цикъла.

Високото ниво на андроген в резултата от този стероид, в отсъствието на излишък от естроген, може да ускори изгарянето на телесните мазнини. Резултатът от Параболан ще бъде много строга физика, без необходимост от екстремни диети.

Parabolan Flor Medico може да допринесе за една невероятно трудно, изтръгната физика и е идеален продукт за конкурентни културисти. Това разбира се не е тайна, и когато е наличен на пазара, оригиналния Параболан е най-търсеният при подготовка за конкурси и състезания.

Злоупотрерби с високи дози и странични ефекти от Параболан

Тренболон е значително по-мощен от тестостерон и има ефект, който е колкото е три пъти по-силен на милиграм за милиграм. По същия начин можем да очакваме да видим някакво ниво на андрогенни странични ефекти при употребата на това съединение.

Следователно мазна кожа, агресивно поведение, акне и косопад не са рядкост по време на цикъл с този стероид.

Андрогенния характер на този препарат, разбира се, е много рисков елемент за жените които решат да го използват, защото шансът засимптоми на вирилизация са изключително високи с такъв силен андроген.

И тъй като hexahydrobenzylcarbonate естера ще увеличи активността на лекарството в продължение на седмици, кръвните нива могат да бъдат много трудно контролируеми.

Тъй като много от мъжествени нежелани реакции, свързани с употребата на стероиди могат да бъдат постоянни, жените, които обмислят използването на това съединение трябва да приемат изключителна предпазливост.

Параболанът на Flor Medico е и много по-силен от тестостерон при потискане на ендогенната продукция на андрогени. Това става ясно от факта, че естроген не е единственият виновник с отрицателна обратна връзка за инхибиране, като тук не съществува натрупване на този хормон.

Има обаче някои активности като прогестин присъщ на това съединение, като тренболон е 19-нортестостерон, подобен на нандролон - характерна черта на тези съединения. Въпреки това изглежда вероятно, че голяма част идва от мощното си андрогененно действие.

Със силен тренболон въздействието на ендогенен тестостерон, разбира използването на стимулиращи лекарство като HCG и/или Clomid®/Нолвадекс/Кломифен цитрат/Серпафар се препоръчват при комбинация със стероидни препарати - стероидна терапия.

Без тяхната употреба може да бъде отнет продължителен период от време, за хормоналния баланс, за да се възобнови, като тестисите може в началото да не са в състояние да реагират на възобновеното от изхода на ендогенните гонадотропини поради атрофиралото си състояние.

Дозиране и комбиниране на Parabolan Hexahydrobenzylcarbonate

Няма човек, който да не е изразил удовлетворение от този анаболен стероид!

Тези, които са използвали Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) редовно ще твърдят, че са абсолютно доволни. Седмичната доза от една или две инжекции е най-популярната гама, когато се прави цикъл, обаче много атлети го намерит ефективен и в по-малки дози!

За начинаещ атлет 100 мг седмично биха могли не само да са напълно достатъчно, но и дори да са прекалено, когато тренболона е истински. А тук определено говорим за такъв!

За по-напредналите атлети дозите са до 200 мг тренболон.

Докато Parabolan е доста силен, когато се използва самостоятелно, в съчетание с други стероиди, ефекта е по-голям.

Успешните комбинации са с Winstrol® или Primobolan®. Такива комбинации ще предизвикат по-голяма плътност и твърдост за натрупването на драматичен външен вид! Основният проблем с "параболановата хекса" в исторически план е, че този препарат винаги е бил изключително трудно намираем! Търсенето му винаги е било огромно.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Parabolan - Flor Medico
Не се предлага вече