Избор на категория
Вашата количка

Nebido - Flor Medico (тестостерон ъндеканоат)

Производител: Flor Medico

Съдържание: 2500 mg Тестостеронов ъндеканоат

Предназначение: При ниски нива на тестостерона и по лекарско предписание.

Небидо, Nebido е инжекционен анаболен стероид, модифицирана форма на основния мъжки хормон - тестостерон.

Информация за Nebido

Небидо - Тестостерон Ундеканоатът (ТУ) известен с търговските имена „Aveed” и „Nebido” от десетилетия е предпочитан продукт за лечение на хипогонадизъм - ниското ниво на тестостерона при мъжете.

Той е препарат от типа тестостероново депо, който се усвоява може би за най-дългия период от време, осигурявайки постоянни високи нива на тестостерона за 12 до 14 седмици. Има мощно андрогенно действие и дава много сила и натрупване на мускулна маса. Най-добър е за силовите трибойци, а в бодибилдинга се ползва в основен период и може да се комбинира с почти всички орални и инжекционни препарати.

Testosterone Undecanoate (Nebido) се инжектира веднъж на всеки 10 до 14 седмици., въпреки че 6 седмици след първата инжекция може да бъдете извикан за друга инжекция, за да се постигне бърза корекция на нивото на тестостерона.

Лекарят ще определя регулярно нивото на тестостерона в тялото Ви, за да е сигурен, че е в нормални граници. Ако нивото му е твърде ниско, лекарят може да реши да Ви поставя по-често инжектиране.

НЕБИДО трябва да бъде инжектиран само от Вашия лекар. Той ще определи нивото на тестостерон в тялото Ви преди началото на терапията. След това НЕБИДО ще Ви се инжектира мускулно от Вашия лекар.

Nebido Flor Medico се използва за заместване на тестостерона в тялото при терапия за различни проблеми у мъжа, които са причинени от недостиг на тестостерон (хипогонадизъм). Към тях спадат импотентност, безплодие, намалено сексуално желание, умора, депресивно настроение и загуба на костна маса, причинени от ниски хормонални нива.

За да се достигне оптимално високо ниво на тестостерона първоначално се инжектират 4-5 мл Тестостеронов ъндеканоат, а втората инжекция е след 6 седмици. След това поддържаща инжекция от 4-5 мл се прави само веднъж на 12 седмици.

Инжекциите се правят дълбоко в мускулната тъкан - обикновено в седалището, а понякога в рамото или външната част на бедрото. Правилната мускулна техника е с издърпване на буталото леко назад, за да не инжектирате препарат в кръвоносен съд.

Още информация за Nebido - Flor Medico 2500 mg

Проблем е болката свързана с инжектирането на сравнително голямата доза от 5 мл, тъй като мастният разтвор се усвоява бавно и усещането, че седите върху топка за голф може да продължи до ден-два.

Според използвалите го, тя достига от 2 до 7 по 10-балната скала, която може да се намали с инжектирането на по-малки дози, но тогава инжекциите ще са по-начесто

При инжектирането на 1 мл скоростта на разтваряне е като при Дека-дураболина (Ретаболил). За по-бързо разсейване на мастното топче, правете точков масаж върху мястото на инжекцията.

Нормалните мъже произвеждат +/- 7 мг тестостерон дневно. "С цел заместване на тестостерона при мъже с повредени или липсващи тестиси Undecanoate се приема ежедневно от 20 - 80 мг, докато тестостерон енантат в дози от 250 до 500 мг се слага веднъж на две седмици.

Други два клинично възможни тестостеронни естера - тестостерон ципионат и тестостерон циклохексане карбоксилат, имат много сходни кинетични свойства, така че могат да бъдат използвани в същите дози. В момента това е най-общата форма за лечение на мъже с подобни проблеми, но терапията не произвежда същите нива на тестостерон като при здрави мъже.

Пациентите се страхуват от тези колебания, заради въздействието на сексуалната им активност и емоционален статус.

Новите тестостеронни препарати са разработени с цел да бъдат избегнати тези недостатъци. Новият тестостеронен естер - тестостерон-транс-4-н-бутилциклохексили-карбоксилат, с кодово име 20Аеt-1, е изпитан в лабораторни условия върху гризачи и след това върху кастрирани маймуни. Когато единичната 40 мг доза бе инжектирана на кастрирани маймуни, тя повдига нивото на тестостерон в кръвта на до нормалното за 4 месеца."

Допълнителна информация за Небидо - Флор Медико

След инжектирането може да се получи анафилактична реакция, в резултат на ускорено отделяне на хистамини, простагландини и др. възпалителни последици, като в най-лошия случай може да се стигне до рязко падане на кръвното налягане и свиване на дихателните пътища за около 5 минути, което води до ускоряване на дишането.

Това става обаче, само ако бъде инжектиран в кръвообращението и достигне до белия дроб. В такива случаи може да се стигне и до белодробен мастен микроемболизъм - част от мазнината образува малки прегради на микрониво, които обаче не са животозастрашаващи, тъй като мазнините се разграждат и прехвърлят в кръвообращението. Не се наблюдава при дози от 2-3 мл. Странични ефекти Страничните ефекти са познати от останалите стероиди - акне, гинекомастия, стероидно оплешивяване, болезнена ерекция, агресивност и др.

Създава проблеми при травми, възпаления на простатата или тежки катастрофи, съпроводени с отоци, заради екстремно дългото си действие. В такива случаи прочистването е трудно, ундеканоатът продължава да задържа вода и невъзможността за бързо и трайно смъкване на кръвното налягане, може да има тежки последици за възстановяването и дори да застраши живота на пациента.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Nebido - Flor Medico
Не се предлага вече