Избор на категория
Вашата количка

Masteron Propionate - Flor Medico

Masteron Propionate - Flor Medico (100 mg/ml) - SH | Спортни храни
Не се предлага вече

Производител: Flor Medico

Съдържание: 1000 мг Drostanolone Propionate (100 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции

Предназначение: Повишава и изгражда мускулната дефиниция, придава релеф, тотализира външния вид. Служи също и като протектор и антиестрогенен компонент.

Masteron Propionate на Flor Medico е с изключително качествен инжекционен разтвор на водно-маслена основа, която не предизвиква болки по време и след инжектиране!

Този продукт е с активен състав Drostanolone Propionate. За разлика от повечето познати синтетични анаболни стимулатори, продукта на Флор Медико съдържа 1000 мг във флакона реален състав на субстанцията Дростанолон пропионат.

Информация за Masteron Propionate

Този американски Мастерон е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболи. Мастерон пропионат (дростанолон), се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти. Флаконът съдържа 100 мг пречистен Дростанолон пропионат в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 100 мг активно вещество Drostanolone propionate.

Предназначен е за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стероиди и спортни храни. Бързият дростанолонов естер е особено подходящ за атлети, чувствителни към естрогена! Masteron Flor Medico с активна съставка Дростанолон пропионат се използва предимно от спортисти, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си.

Производен е на дихидротестостерон като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан.

Действие на продукта Мастерон пропионат - Флор Медико

Продукта служи като средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини. Мастеронът не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex.

Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер.

Препаратът е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация. Дозировка на Mastabol ТН Фарма Дозите обичайно са 100 мг на всеки 3 до 6 дни. Тъй като субстанцирането на Drostanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции.

Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици. Дростанолонът е особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол (Stanozolol), Параболан (Trenbolone hexa), Примоболан депо, Анавар и Testosterone enanthate.

Поради това кратко време инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичният прием е в рамките на 400 до 500 мг.

Странични ефекти от Мастерона на Флор Медико

Мастеронът има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Допълнителна информация за Дростанолон пропионат

Дростанолонът или дростаноленолонът е анаболно-андрогенен стероид (ААС) от групата на дихидротестостерон (DHT), който се намира трудно на пазара и истинския дростанолон е ценност.

Мастерон пропионата представлява пролекарство на дрогенолон естер на андрогенен естер, дростанолонов пропионат, преди години се е използвал за лечение на рак на гърдата при жени под търговски марки като Drolban, Masteril и Masteron.

Лекарството също е използвано и немедицински с цел подобряване на физиката или работата.

Фармакология и Фармакодиманика на продукта

Подобно на други AAS, дростанолонът е агонист на андрогенния рецептор (АР). Той не е субстрат за 5α-редуктаза и е лош субстрат за 3α-хидроксистероид дехидрогеназа (3α-HSD) и следователно показва високо съотношение на анаболна към андрогенна активност.

Като дехидротестостеронно производно (DHT), дростанолонът не е субстрат за ароматазата и следователно не може да бъде ароматизиран в естрогенни метаболити.

Въпреки че няма налични данни за гестагенната активност на дростанолон, се смята, че има ниска или никаква такава активност, подобно на други DHT производни. Тъй като лекарството не е 17α-алкилиран, не е известно, че причинява хепатотоксичност.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  119.00 лв.
   127.00 лв.
    224.00 лв. 390.00 лв.
     150.00 лв.

     Последно разгледани

     Masteron Propionate
     Не се предлага вече