Избор на категория
Вашата количка

Инжекционен Кленбутерол

Инжекционен Кленбутерол - Flor Medico (100 mcg / ml) - SH | Спортни храни
Инжекционен Кленбутерол
75.00 лв.

Производител: Flor Medico

Съдържание: 10 мл инжекционен разтвор с концентрация 100 mcg / ml

Спортно предназначение: Най-често за подготовка при спортни нормативи. Използва се като алтернатива на стероидите, тъй като притежава техните анаболни свойства в по-слаба степен.

Наричат го "нестероидният стероид“. Употребява за издържливост в нормативи за бягане във вътрешното министерство и специалните части и от спортисти, които се изчистват от мазнини преди състезание.

Кленбутерола повишава темтературата в тялото и изгаря подкожните натрупвания с добра тренировка, което от своя страна повишава постиженията и издържливостта. Препарата е популярен в бодибилдърските среди като силен стимулант, който топи мазнините, подпомага мускулния растеж и улеснява натупването на качествена мускулна маса.

Това лекарство също така скъсява възстановителния период и има значителен антикатаболен ефект, който забавя изразходването на протеина от мускулните клетки!

Кленбутерол действа добре върху бета рецепторите в мускулната тъкан и телесната мазнина. Този медикамент предизвиква термогенеза, при която нивото на метаболизма се повишава с около 10 процента, а температурата на тялото се увеличава с максимум до около градус и половина.

До тук, за съжаление приключват добрите новини. Макар все още да липсват подробни и категорични научни изследвания върху Кленбутерол, засега наличната информация за този препарат изобщо не е обнадеждаваща. Вярно е, че той оказва положително влияние върху мастните клетки, но наред с това увеличава рязко и размерите на сърцето!

Още информация за Инжекционен Кленбутерол

Кленбутерол е от група бета-2 агонисти - силни стимуланти, които се разграждат в черния дроб. Счита се, че неговият прием насища и запушва специфични рецептори в тялото и именно заради това въпреки първоначалния отлични резултати, който се постигат, след 2-3 седмици ефектът спада. Следващите цикли с Кленбутерол никога не дават дори приблизително толкова добри постижения, колкото след първия прием.

Сред докладваните странични ефекти, които могат да възникнат вследствие на употребата на Кленбутерол са: Тъй като Кленбутерол е толкова силен, че неговите дози се измерват в микрограмове, вероятността нормалната доза по невнимание или разсеяност да се превърне в свръх доза е доста реална. В такива случаи, за съжаление, крайният изход е фатален.

В света на бодибилдинга има не един и два инцидента, при които неправилната употреба на Кленбутерол е довеждала до смърт.

Допълнителна информация Кленбутерол

Този препарат е Бета-миметик, което означава, че той действа на Бета рецепторите в мускулната клетка най-общо казано. Той се употребява най-често от астматици, тъй като действа на гладката мускулатура на дихателните пътища. Но също така добре работи и върху бета рецепторите в мускулната тъкан и телесната мазнина като цяло, като създава термогенеза (т.е. покачва температурата на тялото и по този начин изгаря така излишните на всички ни калории).

Общото мнение на атлетите е, че Кленбутерол драстично променя телесния състав на мастната и мускулната тъкан. В едно изследване мъже със свръх тегло се поставят на диета с ограничен достъп на калории и силно снижено съдържание на мазнини. В продължение на десет седмици групата която приема допълнително Кленбутерол, отслабва средно с 11,4 килограма.

Контролната група без Кленбутерол за същото време отслабва с 8,7 килограма. На пръв поглед това не изглежда твърде голяма разлика, но ако се разгледат по-отблизо резултатите от изследването, ще се научат интересни неща. А именно че контролната група без Кленбутерол е загубва освен 5,2 кг мазнини още 3,5 кг мускули! Групата Кленбутерол обратно, прибавя 1,2 кг мускули но същевременно изгубва 12,6 кг мазнина. Остава да се спомене, че при въпросното изследване не се упражнява допълнителна спортна дейност. Атлети ползвали Кленбутерол докладват за огромните загуби на мазнини. Не е необичайно да се загубят 5 до 6 кг мазнина в рамките на четири-пет седмици (обърнете внимание - мазнина, а не вода).

Приложение на Инжекционния Кленбутерол - Flor Medico

Това е една много трудна тема. Тъй като това е едно още младо лекарство и изследванията в тази област са малко. И освен това няма валидна формула важаща за абсолютно всеки човек.

Тъй като насищането започва още след 14-тия ден на приема, учените са измислили още нещо. За да се избегне възникващото в мускулната клетка насищане на рецепторите и така да се запази анаболният ефект на Кленбутерол, професорите предписват ежедневно приемане за 14 дни, след този период два дни пауза и два дни употреба. Този график позволява да се избегне насищането на рецепторите в мускулната клетка и така да се запази анаболният ефект на Кленбутерол. Така действието му се запазва за 8-10 седмици на употреба. След това време при повечето атлети настъпват рецепторно насищане в мускулната клетка, така че Кленбутерол следва да се спре за 4-6 седмици, за да може да действа пак оптимално. За допълнително ускоряване разграждането на мазнините, някои атлети приемат в двата дни пауза често комбинацията от Ефедрин, Кофеин и аспирин, но за тази комбинация прочетете повече за Ефедрина.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани