Анаполон/Анадрол с активна съставка Oxymetholone е най-силният орален анаболен стероид, за който се носят митове, тъй като освен най-ефективен, той е с най-много странични ефекти. Каквото и да предприемете във връзка с използването на този продукт, първо направете изследвания, за да се уверите, че здравословното ви състояние е нормално и след това се консултирайте с нас.

Истината за анадрола дали уголемява пениса е индивидуална за всеки атлет, но в повечето случай - над 90%, отговора е положителен.

Oxymetholone , пуснат на пазара като Anadrol, Anapolon , е синтетичен анаболен стероид, разработен през 1960 г. от Ф. Золтан. Неговите основни клинични приложения включват лечение на остеопороза и анемия , както и стимулиране на растежа на мускулите при недохранени или недоразвити пациенти. Медикаментът е одобрен от FDA за хуманна употреба . Късно беше доказано, че е по-ефективно за лечение на анемия и остеопороза без странични ефекти други препарати като Epoetin Alpha, но те в никакъв случай не могат да се приближат до ефекта от анадрола, заради който го взимат почти всички напреднали атлети във фитнес залите. Анадрола най-често може да бъде видян в таблетки по 50 милиграма, oxymetholone е един от най-силните андрогенни стероиди. Въпреки много нисък афинитет за свързване с андрогенния рецептор , oxymetholone е много ефективен при насърчаване на бързи резултати в изграждане на телесна маса, най-вече чрез значително подобряване на протеиновия синтез. Поради тази причина, често се използва от културисти и атлети . Много спортисти също използват oxymetholone като метод на защита на ставите при тежки натоварвания. Oxymetholone е считан от културистите, за най-силният анаболен стероид от всички останали перорални препарати.