Професионалистите правят два, до три цикъла годишно максимум, като за предпочитане е цикъла с анаболни стероиди да не е повече от два пъти в годината. Кардио зала

Понятието цикъл значи употреба на анаболни препарати, андрогенни стероиди минимум 8-10 седмици! Защото ако например си мислите, че правите Стероидни цикли от SH | Спортни храни а приемате месец или малко повече от месец (5-6 седмици) точно когато започнат да действат препаратите, реално вие тогава спирате и ефекта се обезмисля. Следователно, затова приема като оптимален вариант е с времеви интервал от 8-10 седмици нагоре.

Приема на анаболни стероиди е относително по отношение на дозата, тъй като за един атлет тя може да е едно число, а за друг съвсем различно. Но при всички положения, консултирайте се с нас, преди да започнете, ако нямате необходимия опит и знания. Ние сме на разположение и ще се отзовем на всяко питане.

Почивката от единия до другия Стероидни цикли от SH | Спортни храни е добре да бъде минимум 3 месеца, защото тогава стероидните рецептори се изчистват, подготвят се и репродуктират, за да може след това в новия период със следващия цикъл те да усвоят препаратите с желан, задоволителен резултат/ефект. По време на почивката се приемат големи количества вода, някой споделят, че това са количества от 10 литра нагоре, но и с 5-6 литра дневно също е правилно. Важно е да продължите да тренирате след спирането на стероидите, докато почивате, дори и да нямате тази мотивация и енергия, тогава когато сте на стероиди, защото е твърде възможно да изгубите резултатите от натрупаният арсенал мускули и оформеното ви тяло да не превърне обратно в изходна позиция. Разбира се, няма как това да се случи толкова бързо, но не се отпускайте просто. Тренирайте не по-малко от периода, в който приемате анаболни стероиди или поне опитайте да бъде така.

Кардио тренировките също са много важни. Не подценявайте нито един от важните моменти като сън и храна. Тренировките и спортните храни са на последно място.