За стимулиране през пролетта и лятото

sportnihrani oxandrolone Как да се нацепи тялото ("нареже") през топлите сезони и след лятото по най-безопасния начин?

След като подходящият тренировъчен и хранителен режим са ежедневие, идва и ред на медикаментите.

Несъмнено един отдавна доказан начин за изчистване на мазнини и постигане на така желаната орелефена твърдост на мускулите се постига с помоща на Оксандролона.

На пазара той се среща най-често с търговското име Анавар.

Търсете истински Анавар.

Има много малко производители на истинскти Anavar и повечето от тях присъстват в каталога за орални стероиди на SH | Спортни храни

Какво е Анавар

Анаварът е синтетичен орален стероид синтезиран през 1964 година в “Searle Laboratories” от човек на име: Raphael Pappo. Важното за Анавара, е че е дериват на дехидротестостерон (ДХТ) и е 17-алфа-алкилиран, което с други думи ще рече, че е модифициран така че черният дроб да не унищожи медикамента преди да достигне определна концентрация в кръвната плазма.

Анаварът се смята за един от най-леко хепатотоксичните стероиди. Виртуално той няма странични ефекти ако дозите не надвишават 60мг. на ден при мъжете и 20мг. при жените. Все пак какато при всички други деривати на ДХТ не са изключени появата на акне и косопад особенно ако сте предразположени към някои от тези. Анаварът не ароматизира в каквито и да е дози и няма опасност от равиване на гинекомастия. Има минимален вирилизационен ефект и е с изключителни анаболни свойства.

Как се използва Анавар

Главно хората използват Анавар с цел изчистване на мазнини и придобиване нарязаност на мускулите. Често е използван преди състезания и високо ценен заради свойството му да не задържа вода под кожата и да придава онзи сух вид на атлета. Анаварът е много популярен сред спортисти главно целящи сила и издържливост. Още след първата седмица на употреба се усеща прилив на енергия. С полу-живот от 8 часа в организма е най-добре приема да се раздели на 2 или 3 пъти в деня. Дозите са от 20 до 60 мг. за мъжете и от 5 до 30мг за жените, като в горната граница на дозите при жените не се изключва възможността за вирилизиране. За онези които се пазят от допинг тестове е препоръчително над 3 седмици да бъде периодът на изчистване. Макар и слабо подтискането на собстеното пороизводство на тестостерон е наблюдавано при продължителна употреба.

Кои са подходящите комбинации

Анаварът работи страшно добре с тестостеронът. Има сведения, че е за предпочитане да се избере някой от бързите естери тъй като те задържат по малко вода. Като допълнение към Тестостерона и Анавара може да бъде инжекционния Винстрол. Той работи много подобно на Анавара и се смята че има подсилващ ефект при комбинацията на тези препарати.

Дозите са ориентировъчни в зависимост от нивото на атлета. Добре е да се започне с по-ниски дози и с времето да се експериментира.

Анаварът и женското съсловие

Най-използваният стероид от жени състезатели и любители на спорта. Несъмнено високо ценен продукт е заради ексклузивно анаболните и ниско адрогенни свойства които притежава. При дози до 20мг на ден и не повече от 6 седмици употреба не се наблюдават одебеляване на гласа, увеличено окосмяване и уголемяване на клитора. Много жени постигат феноменална фигура с помощта на този продукт. Някои по-напреднали в бранша обичат да комбинират с Примоболан. Също слаб андроген с добри анаболни качества, но обичайните странични ефекти са по-произнесени. Типични дози са от 50-100мг на седмица.

С какво се отличава Оксандролон, Анавар от другите стероиди

Колкото и странно да звучи Анаварът е преписван за хора с проблеми с черният дроб, с цел възстановяване, като дозите са до 20мг. на ден. Също подпомага и за възстановяване на кожата след тежки изгаряния.

Ако сте атлет, който цели издържливост при представление или спортист, който преследва естетична фигура, Анаварът е продукт който може би искате да имате в торбата с химични инструменти.