Анаболните стимулатори от SH | Sportnihrani сами по себе си са препарати, които най-вече се употребяват за мускулен растеж. Доскоро на малцина беше известно, че освен изграждане на мускулна маса, анаболните стероиди успешно топят мазнини, заради техния ефект, който забързва метаболизма. Ако сте начинаещ атлет и имате нужда от препоръка какви стероиди можете да употребявате за сваляне на корем и същевременно да направитерелеф, най-често използваният медикамент са Stromba (информация за Станозолол). Почти всеки билдер, употребил стероиди познава добре действието на този орален анаболен стероид. Съществува и винжекционна форма с името Winstrol, Strombaject и  др. Станозолола се комбинира успешно с Анавар - също орален анаболен стероид, който допринася допълнително за ефекта, който почти всеки търси - изчистено тяло с плътна мускулатура и видим релеф, особено в областта на корема. В тази публикация ще можете да намерите информация за точните дози и правилната употреба на Станозолол и Анавар.

Коремни плочки от Stromba

Коремни плочки от Stromba

Ако не сте употребявал стероиди досега, ефекта ще бъде много по-силен, особено ако тренирате интензивно и често. Тъй като стероидите не са магически метод, чрез който толкова много хора са изградили великолепните си тeла, необходими са качествени тренировки и постоянство. За 4 или 10 седмици е твърде вероятно да се преобразите дотолкова, че сам да не можете да се познаете, ставайки сутрин след сън пред огледалото. Освен безупречният външен вид, постиженията в залата значително ще се подобрят. Ще усещате всеки ден как ви се тренира повече и това е нормално, заради забързването на процесите в тялото.

Препоръчителните дози за начинаещи атлети с тегло до 90 кг са 40 мг станозолол и също толкова Анавар/оксандролон, като от първия до последния ден дозата е една и съща. Добре е да бъдат приемани на два интервала през деня, като това става най-добре сутрин и преди тренировка. Напр. сутрин 20 мг стромба и 20 мг анавар и преди тренировка същата доза - 20 мгстромба и 20 мг анавар, като няма значение дали е преди, по време или след хранене. Станозолола се приема без протектори за черния дроб, тъй като освен ниската си токсичност, той не задържа вода и друго преимущество е това, че не влияе на естественото ниво на тестостерон в организма.