Какъв е ефекта на станозолола

Ефекта на стромба е анаболен - предизвииква растеж на мускулите, като засилва желанието за хранене (апетит) и тренировка. До известна степен повишава силата, а комбинацията му с други стероиди може да доведе до изключителна издържливост. Последствията от приема на този медикамент са релефно тяло, самочувствие, по-добро възстановяване и сън. Неговите ефекти са средни. Много от приемащите го за пръв път очакват вълшебни резултати, но те не могат да се осъществят с прием от няколко седмици.

Често атлети, които приемат станозолол увеличават дозата, защото мислят, че ще постигнат по-голям резултат. Това е опасно и по този начин се запушват стероидните рецептори.

Какви са видовете станозолол

Станозолол се предлага в две форми - орален и инжекционен.

  • Оралният вариант има две вариации - Depot и Rapid. Повечето продукти Stromba са Рапид (Rapid, бърза). Разликата между рапид и депо е, че депото е с удължено действие - усвояването на станозолола е постепенно и дълготрайно, докато рапид са повечето предлагани продукти Стромба и има бързо действие.
  • Инжекционният (Winstrol, Stanozolol) се предлага в ампули и многодозови флакони. Той също има две разновидности - воден (водноразтворим, аква суспензия). Разлика в ефекта между двата вида практически няма, те имат еднакъв състав. Масления се предпочита заради преимуществото му да бъде инжектиран заедно с други инжекционни препарати, като може да се смесва в една и съща спринцовка с още мастноразтворими анаболни стероиди.