Страницата съдържа описание за Стероидни цикли от SH | Спортни храни, който включва два орални анаболни стимулатори с главен ефект релеф и плочки на корема, продуктите са:

 • Станозолол/Стромба
 • Оксандролон/Анавар

Системата е изготвена за средностатистически спортисти/билдери, които нямат цел да се състезават. Ефекта от този Стероидни цикли от SH | Спортни храни е подобряване на външния вид (най-вече орелефяване) и стимулиране на сила и допълнителна издържливост. Цикъла се ползва от хиляди зобаджии, като конкретните дози са изготвени съобразно необходимостта на средностатистически спортуващи атлети. С този Стероидни цикли от SH | Спортни храни се постига резултат, задоволяващ дори най-претенциозните потребители:

 • Релеф
 • Качествена мускулна маса (2 - 5 кг)
 • Самочувствие
 • Издържливост

Повечето от билдерите, които ползват тази схема целят Релефен вид/нарязване.


Количество на продуктите и цена за цикъла

Анаболните препарати за този цикъл са Станозолол/Stromba и Анавар/Oxandrolone, като е важно е да бъдат рабощети/качествени имайки предвид от къде се купуват.

Необходимото количество и цената за цикъла:

 • 200 таблетки от двата препарата (Анавар и Стромба) - по две кутии със 100 таблетки по 10 мг.
 • Цената е между 250.00 - 320.00 лв в зависимост от различните марки на продуктите.

Осъществяване на схемата за прием

Първите пет дни се приема е от двата препарата по 30 мг дневно. Приема се разделя на две части през деня:

 • Сутрин 20 мг и четиридесет минути преди тренировка още 10 мг.

След петия ден дозата се увеличава на 40 мг от:

 • Сутрин се приемат по 10 мг от двата продукта, четиридесет минути преди тренировка по още 10 мг и вечер по още 10 мг от двата.

Цикъла продължава около осем, десет седмици.

 • Последните пет дни отново се понижава дозата, като от двата препарата се взима дневно 30 мг от всеки (също разделен на две части) както в началото.

Как изглежда цикъла (Анаболната система с Анавар и Стромба)

Системата: таблица за прием и дози

1 - 5 ден:
20 мг Стромба и 20 Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар - 40 мин преди тренировка.

5-55 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
20 мг Стромба и 10 мг Анавар - 40 мин преди тренировка,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар вечер.

55-60 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
20 мг Стромба и 20 мг Анавар - 40 мин преди тренировка.


Приемане на таблетките през почивните дни

Важна забележка: през почивните дни (дните, през които не тренирате) приема е същия като през останалите. Оралните стероиди се приемат ежедневно (всеки ден), защото се усвояват и изразходват по-бързо от мастно и водноразтворимите. По този начин организма е зареден постоянно, 24 часа в денонощието.Ето защо е подходящо и препоръчително единия от приемите през деня да бъде около 40-45 минути преди тренировка. А и по този начин организма е зареден почти денонощно. Друг често задаван въпрос е преди, по време или след хранене се гълтат таблетките, в случая Оксандролон и Станозолол. Няма значение дали е преди, по време или след хранене.

Oxandrolone (Estopharma) - Анавар от естония


Oxandrolone (Estopharma) - Анавар от естония

Препоръчително е да се разделят на два или три приема равномерно през целия ден, както е описано по-горе. Нито един от двата не оказва влияние върху съня. Следвайки предоставените дози, вие ще имате положителен резултат и повече от задоволителен ефект. Също така е важно да изразходвате вашата енергия в залата, тъй като по време на стероиден цикъл организмът е с повишени нива на азотен баланс, сила, издържливост и енергия. Акне и други странични ефекти биха могли да се появят, ако приемате анаболни стероиди, без да тренирате подходящо и активно.

Важна е и другата крайност - да не претренирате, защото тогава се получава обратния на анаболен процес - Катаболен процес (разпад на мускулите).

Усещайеки тялото си като се вслушвате в сигналите, които ви подава - тренировката ще бъде изпълнена с успех и сигурен резултат. Допълнителното стимулиране с приема на двата анаболни препарата е бонус за сигурно трасформиране на вията ви.