Страничните ефекти от прекомерната употреба на допинг препарати (както някой харесват да ги наричат и търсят с думата anaboli) са изброявани на стотици места от хиляди, навсякъде където съществува цивилизация и светски живот. Последствията и страничните ефекти могат да бъдат неблгаоприятни и отрицателни, единствено ако анаболните стероиди се приемат безцелно - иначе казано, без ясна цел и представа какво точно, как, кога и по колко.

Венозна инжекция на мастноразтворим анаболен стероид

Хаотичната употреба на anaboli наистина може да доведе до опасности и дори клинична смърт, ако например направите някоя несъизмерима глупост като да инжектирате мастноразтворим инжекционен стероид венозно. Тогава просто сърцето ще ви спре и ще приключите смъртоносно, на момента. Твърденията, че стероидите са силно вредни спират още с факта, когато в ранните години на прехода, след 1990 г. в Република България масово са се приемали Бионабол таблетки (Methandrostenolone) с грамове. Смъртни случаи с алкохол - да, но със стероиди - изключено. Тук отново има пояснение - и то е, че това важи единствено, ако приемате оригинални продукти, а не такива с неясен произход и качество. Смъртни случаи с алкохолно натравяне има много и то определено повече отколкото с предозиране на стероиди, но кому е нужно да се прекалява с каквото и да било? Ако приемете например 100 таблетки аспирин, последствията ще бъдат фатални, докато ако това се случи с анаболни стероиди, евентуално може би най-много ще имате разстройство на стомаха.

Много са последствията, страничните ефекти и т.н., които са описвани многобройно, включително в SH | Sportnihrani и ако желаете, тази информация се намира в тук.

Нашите консултанти са на разположение 24 часа в денонощието за въпроси ви и биха ви насочили и предоставили цялата необходима информация за приема на анаболни стероиди. Търсете оригинални продукти и имайте доверие единствено на хора, които са компетентни.