Избор на категория
Вашата количка

Дека Фенилпропионат

Дека Фенилпропионат (100 mg/ml), нандролон - SH | Спортни храни
Не се предлага вече

Производител: Flor Medico Laboratories
Съдържание: 10 мл многодозов флакон с концентрация 100 мг/мл
Предназначение: За релеф и дефиниция.

Представлява флакон от 10 мл в съдържание - 100 мг/мл за мускулно инжектиране.

Известен и под търговското наименование Nandro Rapid, този продукт е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стероиди и препарати за атлетика.

Информация за Nandrolone Phenylpropionate - Flor Medico

Нандролон Фенилпропионат (информация) на Флор Медико, познат на българския пазар като „бърза Дека“. Нандрофенил представлява бързата версия на анаболния стероид нандролон и е предназначен за предсъстезателна подготовка.

Сред спортисти и атлети бързият нандролонов естер за инжектиране притежава репутацията на един от най-безопасните и нетоксични стероиди, който повишава неимоверно силата и чистата мускулна маса без сериозни странични ефекти.

Освен това Nandrolone Phenylpropionate - Flor Medico дава отлична възможност за контрол.

Действие на бързата дека - Nandrolonephenylpropionate

Свойствата на Nandro Phenyl са поразително сходни с тези на друг популярен бодибилдърски препарат - Дека Дураболин, чиято активна съставка е бавно действащият нандролон деканоат. Основната разлика между Нандрофенил и Дека Дураболин е скоростта, с която двата естера на нандролон се освобождават в кръвта. Докато Дека Дураболин дава добри резултати дори когато се инжектира веднъж на 2-3 седмици, то нандролон фенилпропионат навлиза бързо в кръвта и остава активно в нея за 2-3 дни. По тази причина този бърз нандролон трябва да се инжектира на всеки 2-3 дни.

В медицината нандролоновият фенилпропионат дълги години се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, причинено от продължително боледуване.

Дозиране и прием на Нандролон Фенилпропионат - Flor Medico

Nandrolone Phenylpropionate няма 17-алфа алкилна група и не е токсичен за черния дроб! Препоръчителната му дозировка за мъже е 50 до 150 мг наведнъж или общо 150 - 600 мг седмично.

За жени - 25-50 мг на седмица за не повече от 12 седмици.

Този прием е напълно достатъчен за стимулиране на протеиновия синтез, а оттам и за подпомагане на оптималния растеж на мускулните клетки.

Странични ефекти от Нандролоновият фенилпропионат

Дека Фенилпропионат е сравнително безопасен препарат. Може да прояви някои странични ефекти само ако се предозира или злоупотреби с използването му. Страничните ефекти на NPP (Nandrolone Phenylpropionate) при предозиране включват симптоми на маскулинизация като акне, повишен растеж на косата, промени в гласа и повишено сексуално желание (както с повечето анаболни андрогенни стероиди - ААС).

Има силни анаболни ефекти и слаби андрогенни ефекти, които му придават лек профил на нежеланите действия и го правят особено подходящ за употреба при жени и деца.

NPP е нандролонов естер и дълготрайно пролекарство на нандролон в тялото.

Взаимодействия с Deca Phenylpropionate

Антиестрогени като инхибитори на ароматазата (напр. Анастрозол) и селективни модулатори на естрогенните рецептори (напр. Тамоксифен, ралоксифен) могат да повлияят и да предотвратят естрогенните ефекти на NPP (Nandrolone Phenylpropionate).

Инхибиторите на 5α-редуктазата като финастерид и дутастерид могат да предотвратят инактивирането на нандролон в така наречените "андрогенни" тъкани като кожата, космените фоликули и простатната жлеза и следователно могат значително да увеличат неговите андрогенни странични ефекти.

Това е противоположно на случая с повечето други AAS, които или са потенцирани от 5α-редуктаза в такива тъкани, или не се метаболизират от 5α-редуктаза.

Антиандрогените като ципротерон ацетат, спиронолактон и бикалутамид могат да блокират както анаболните, така и андрогенните ефекти на този Nandrolone.

Информация от медицината за Deca Phenylpropionate

Нандролон фенилпропионат (NPP) или нандролон фенпропионат, продаван под марката Durabolin, Deca Rapid и още търговски имена, наред с други, е лекарство от класа андрогенek и анаболен стероид (AAS), което се използва главно за лечение на рак на гърдата и остеопороза при жените.

Прилага се чрез инжектиране в мускулите веднъж седмично. Въпреки че е бил широко използван в миналото, лекарството е преустановено предимно и следователно вече не е достъпно.

Може да бъде открит на някои места, трудно и качествения нандролонов разтвор с естера Фенилпропионат е изключително рядко да бъде истински.

Медикамента на Flor Medico Laboratories е 100% истински, оригинален Nandrolone Phenylpropionate.

Лекарството е синтетичен андроген и анаболен стероид и следователно е агонист на андрогенния рецептор (АР), биологична цел на андрогени като тестостерон и дихидротестостерон.

Нандролон фенилпропионат е открит за първи път през 1957 г. и е въведен за медицинска употреба през 1959 г. Това е първият въведен нандролонов естер, последван от нандролоновия деканоат (Дека-Дураболин, Nandrolone D) през 1962 г. и е един от най-често използваните нандролонови естери.

В по-ново време обаче лекарството е заменено до голяма степен от нандролон деканоат, който е с по-дълго действие и по-удобен за използване.

В допълнение към медицинската си употреба, Nandrolone P се използва за подобряване на физиката и производителността. В много страни този химикал е контролиран и се продава незаконно.

За употреба на този препарат в немедицинска среда

Нандролон Фенилпропионат се използва за подобряване на физиката и представянето от състезателни спортисти, културисти и пауърлифтъри.

Смята се, че естерите на нандролон са най-популярните AAS, използвани от културистите и в спорта. Това отчасти се дължи на високото съотношение на анаболен към андрогенен ефект на нандролон и слабата му склонност към андрогенни и естрогенни странични ефекти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Deca Phenylpropionate
Не се предлага вече