Избор на категория
Вашата количка

Deca (Nandrolone Decanoatе)

Съдържание: 2000 мг Нандролонов деканоат в многодозов флакон от 10 мл с концентрация 200 mg/ml 

Производител: Flor Medico Laboratories (FML)

Предназначение: За бодибилнидг и културизъм, повишава мускулната маса и издържливостта.

Други търговски наименования - Deca-Durabolin, Retabolil (Ретаболил)

Deca - Nandrolone Decanoate представлява многодозов флакон от 10 мл за мускулно приложение. За разлика от повечето познати анаболни андрогенни стероиди на пазара за спортни храни, Дека дураболин на Флор Медико съдържа реални 200 мг - Нандролон деканоат в 1 мл.

Продукта е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стероиди и спортни храни.

Обща информация за Nandrolone Decanoate (Deca)

Deca (Flor Medico) 200 mg - (Дека дураболин) е инжекционен анаболен стероид с активен състав нандролон деканоат. Съединение с много добро анаболно действие и минимален риск от поява на странични ефекти.

Продукта Nandrolone Decanoate се използва от спортисти за подобряването на спортните постижения и повишаване на чистата мускулна маса.

Нандролоновия деканоат в този продукт се равнява на 10 ампули по 200мг активно вещество Nandrolone decanoate.

Предназначен е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти.

Съединението (активния състав) на продукта е: Нандролон, към което е прикрепен дълъг естер - деканоат, за да се увеличи времето за освобождаване и неговия полуживот. Съществуват и други формати на дека дураболин, като например: нандролон с бързият естер Фенилпропионат (Phenylpropionate), който се освобождава и действа бързо, както тестостерон пропионата.

Въпреки това, Деката, както е познат в спортните среди и фитнес залите, е най-общата и най-популярна форма на нандролон, използвана за покачване на мускулна маса.

Действие на Nandrolone Decanoate 200 mg

Нандролон илипросто Дека е отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. Основните предимства, заради които Нандролон е толкова популярен стероид, са две.

Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото.

Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб.

Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

Нандролон деканоат на Флор Медико намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Нандролон (ФМБ) оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати.

Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни.

Много атлети създадоха уникални тела с Нандролон 200 mg.

Deca-durabolin има малко по-силно анаболно действие от тестостерона, притежава анаболен индекс 125, докато Тестостерона има анаболен рейтинг 100.

Положителната страна на нандролон се крие в много ниският му андрогенен рейтинг - 37, докато Тестостеронът има андрогенен рейтинг - 100, доста по-андрогенен в сравнение с Nandrolone.

Ниската андрогенна активност на деката се дължи в голяма степен на факта, че нандролон се превръща в Dihydronandrolone, който е много по-слаб андроген.

Прием и дозиране на Nandrolone 200 mg

Нандролон се инжектира мускулно като най-широко разпространеното правило за дозировката е следното: 4 мг Нандролон деканоат на 1 кг телесно тегло за седмица.

Впоследствие приемът трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 200 мг и 600мг. седмично в зависимост от теглото на спортуващия.

Тъй като нандролон продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.

Примерен стероиден цикъл с Nandrolone 200 FML

400-600 мг седмично Тестовирон TN (Testosterone enanthate): 500-750мг. седмично
Дианабол (Methandienone): 30-45 мг дневно

Странични ефекти с Nandrolone Decanoate - Flor Medico

Нандролон е сравнително безопасен и добър препарат за мускулна маса, но при продължителен прием и висока доза е възможно да възникнат странични ефекти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Deca (Nandrolone Decanoate)
Не се предлага вече