Избор на категория
Вашата количка

Bionabol (инжекционен Метан)

Bionabol (инжекционен Метан) , 1000 мг FML - SH | Спортни храни
Не се предлага вече

Производител: TN Pharma USA

Търговско наименование: Bionabol

Съдържание: 1000 мг Метандиенон (Маслен Метан)
(100 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции
Инжекционен Метандростенолон или Метандиенон (едно и също)

Предназначение: Повишаване на мускулна маса и тегло

Bionabol - Flor Medico (FML) е инжекционен метан/метандростенолон/метандиенон. Бионабол - Флор Медико е Метандиенон (Methandrostenolone) в маслен разтвор, който гарантира безболезнено инжектиране и страхотни резултати!

Продукта е нова, революционна разработка на маслена основа за инжекции.

Този препарат е 100% фармацевтичен Метан, произведен за изключителни резултати с три пъти по-силно действие.

Информация за инжекционен Метан - Bionabol (FML)

Метандиенон / Метандростенолон / Дианабол (едно и също), популярен и под търговското име Метан, е производен на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Този инжекционен метандиенон на маслена основа за мускулен прием е технологично нова разработка на фармацевтичната индустрия.

 

С Метандростенолон ще увеличите значително мускулната си маса и сила за относително кратко време. Той е мощен стероид със свойства, които го правят изключително ценен. Това един от най-често употребяваните анаболни андрогенни стероиди. Другите му често срещани имена са Дианабол, Дана, Бионаол, Бионабол, Бианабол, Дабол, Данабол и т.н.

Не забравяйте, че цената не е най-важното нещо за спортните медикаменти, защото е много по-добре да получите качество за малко повече пари, отколкото нула процента ефект за сметка на няколко спестени лева. Обикновено цената на Метандиенон е почти същата или равна на тази със Станозолола/Стромба на съвременния пазар от спортната фармакология.

Нашият дългогодишен опит ни позволи да създадем най-ефективните и в същото време сигурни схеми за неговото използване.
Дианабол - Флор Медико Methandienone е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода.

Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Действие на Bionabol - FML

Бионабол за инжектиране е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила. Инжекционния метан е страхотен анаболен стероид при основен анаболен цикъл за качване на мускулна маса.

Дозировка и стероидни схеми с маслен Метан - Bionabol FML

Оптималният прием на инжекционен Метандростенолон - Маслен метан е на всеки два дни по 100 мг.

Много добра е комбинацията с Дека Дураболин (Нандролонов деканоат) от 200 мг до 400 мг седмично и Тестовис (Testosterone propionate) от 250 до 500 мг седмично в зависимост от теглото Ви и интензивността на тренировките.

Допълнителни сведения за Метан - Метандиенон (Bionabol FML)

Methandienone е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Най-често може да бъде срещнат под формата на таблетки за орален прием. „ Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите. Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико. Метандростенолон, Метандиенон или просто Метан е един от най-популярните орални анаболни андрогенни стероиди.

С този медикамент да получите достатъчно голямо количество мускулна маса от високо качество, ако тренирате съобразно нуждите си и се храните качествено. Продоктът на Flor Medico Laboratories може значително да увеличи силовите показатели, както и външния вид на всички атлети, които го употребяват.

Спортистите обикновено правят поръчка на метандиенон за техния стероиден цикъл в съчетание с друг препарат и въпреки че наскоро стана популярно да се критикува метандиенон като „остарял“ стероид, това съвсем не е така. Ако правилно се състави приема за провеждането на курса с Bionabol FML, след един и половина или два месеца можете да покачите тегло от 6 до над 8-10 килограма. Същевременно ефектът на връщане назад се свежда до минимум и повечето от резултатите се запазват. Много начинаещи спортисти решават да поръчат метан поради формата му на освобождаване.

Употреба и ефекти на Бионабол Флор Медико - Methandienone

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект. В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти.

Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат. Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосрочната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено. Бързо увеличаване на мускулната маса Увеличаване на силовите показатели Повишен апетит Умерени свойства в изгаряне на мазнините Укрепване на костната тъкан

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Bionabol Vial 1000 mg
Не се предлага вече