Избор на категория
Вашата количка

Anadrol 20 таблетки на Flor Medico

Anadrol 20 таблетки на Flor Medico (FML) от SH | Спортни храни
Не се предлага вече

Производител: Flor Medico - FML
Съдържание: 20 таблетки, 50 мг Оксиметолон
Предназначение: Предизвиква бързо повишаване на мускулната маса и тегло.

Орален анаболен андрогенен стероид, за бързо покачване на мускулна маса.

Внимание! Anadrol на Флор Медико е един от най-мощните орални анаболни стероиди, който е добре да се ползва със завишено внимание. Максималната доза не бива да бъде повече от 50-100 мг дневно за начинаещи.

Anadrol (FML) характеристики

Активен живот: по-малко от 16 часа
Клас на лекарството: силно анаболен/андрогенен стероид (орален)
Средна доза: мъже 25-100 мг/ден
Акне: Да
Водна задръжка: Да, висока
Високо кръвно налаягане: Да
Токсичен за черния дроб: Да
Ароматизация: Спорно

Прием на Anadrol - Flor Medico Laboratories (FML)

Приема на повече от 100 мг дневно крие рискове от сериозно предозиране. По този начин се натоварват много вътрешни органи в тялото и жлезите с вътрешна секреция са изложени на риск.

Обикновено атлетите употребяват Анаполон 50 (Anadrol) два пъти дневно по 25 мг, а в напреднала фаза и основен период не повече от 100 мг.

Действие и ефект на Анадрол - Флор Медико

Анадрол или Анаполон (Оксиметолон) е най- мощния и ефективен орален стероид. Препарата е изключително силно андрогенен и в същото време е много анаболен.

Поради тази причина за най-кратко време се достига огромен прираст на сила и мускулна маса. Не е рядкост увеличаването на теглото с 5-7 кг и повече в течение на 14 дни. При което произхожда частично повишаване увеличението на вода в организма, водещо до бързо увеличиване на мускулния обем и в рекордно време придава на тези, които го употребяват масивен вид. Следователно е възможна появата на стрии.

Анадрол обеспечава количествен прираст на мускулатура. Той „смазва“ ставите, тъй като задържа вода в тях, което се явява не малозначителен фактор за огромният прираст на сила и облекчава атлетите в тренировките. От още по-голяма полза е на тези спортисти, които страдат от болки в ставите.

Допълнителна информация за Anadrol (Oxymetholone)

Анадрол с активна съставка Оксиметолон е един от най-силните орални анаболни стероиди. Много подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и тегло. Това е американското название на оксиметолона, произведен за първи път от „Sупtех” през 1993 г. вече спрян от употреба там.

В момента се произвежда в Испания, Израел , Бразилия и Мексико като мексиканската версия се фалшифицира най-рядко.

Познат и Като „Anadrol 50″ и „Anapolon”, той е предназначен първоначално за лечение на анемия, контролиране развитието на рак на гърдите при жените, за компенсация на загубата на тегло при СПИН и остеопорозис.

Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва” ставите - от една страна това увеличава силата, от друга - атлети с болки в тях тренират безболезнено.

Митове и легенди за анадрола

Анадрол е определен, като най-мощният от оралните стероиди, за неговата мощ се носят легенди. Той е способен за един час да превърне мускулатурата на обикновенния посетител на бодибилдинг залата в предмет на завист на неговите колеги по тренировка.

Той е - просто чудовище. Ако го приемате повече от три-четири седмици, той е способен да ви убие, невъзвртимо да увреди черния ви дроб, обрича ви на бавна, но сигурна смърт. Да и мускулатурата, построена с негова помощ - просто вода. Тя изчезва без следа, когато спрете, да го приемате.

Гледайки строежа на молекулата на оксиметалона, тя малко напомня строежа на молекулата на станозолола. И в двата случая били направени основни изменения в пръстена. Това било направено с цел да не се допусне ароматизацията на стероида. Целта била постигната — оксиметолон се оказал неподвластен на действието на ароматизацията.

За съжаление, не всичко било толкова добре - оказало се, че оксиметалона проявява твърде силна и съществена, прогестагенна активност. Дали това е свързано с произхода и особеностите на неговия строеж, дали обладава способност да се превръща в женския полов хормон прогестерон, но факта си остава факт: приема на този стероид е съпътстван от всички „прелести“ на процеса на ароматизация.

Но както и да е, на практика нещата стоят така или даже малко по-лошо, в случай на ароматизиране на препарата — антиестрогените въобще не помагат. Наистина, ефекта може значително да се намали при едновременния прием на оксиметолон заедно със станозолол — този стероид се явява, както добре знаете, антагонист на прогестерона.

Оксиметолон не се превръща в дехидротестостерон, въпреки това, той проявява висока активност в кожната повърхност на главата. Следствие на тази активност, като правило, се получавва падане на косми.

Първоначалното предназначение на оксиметолона е лечение на анемия , което е свързано с неговата способност значително да увеличивава количеството на червените кръвни телца — еритроцитите. И поради тази причина при приема на препарата се увеличива кръвонапълването на мускулите, атлетите чувстват потресаващ ефект на „напомпване“. По отношение на андрогенните рецептори, то активността на оксиметолона е крайно ниска, той почти има способност да стабилизира тези рецептори.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Anadrol - 50 mg
Не се предлага вече